Print Shortlink

Yritysjuridiikan ja vero-oikeuden excursio Helsinkiin

VOO ry:n kevätlukukauden excursio järjestetään yhdessä opintosuunnan opetushenkilökunnan kanssa Ernst & Youngille ja Fortumille. Mielenkiintoisten kohteiden tarjonta on sisällöltään vero- ja juridiikkapainotteinen. Reissu suunnattu erityisesti pääaineopiskelijoille ja/tai pääainevalinnastaan varmoille. Alla tarkemmat detailit reissusta:

Yritysjuridiikan ja vero-oikeuden opintoretki 28.2.

Yritysjuridiikka ja vero-oikeus tekee perjantaina 28.2. opintoretken pääkaupunkiseudulle. Excun kohteita ovat Fortum Oyj:n pääkonttori Espoossa ja EY:n (Ernst & Young) toimisto Helsingin keskustassa. Molemmissa kohteissa keskustellaan yritysjuridiikasta ja vero-oikeudesta sekä tutustutaan yhtiöihin ja niiden ihmisiin.

Excu on tarkoitettu erityisesti 3. vuoden ja sitä ”vanhemmille” yritysjuridiikan ja vero-oikeuden pääaineopiskelijoille. Jos tilaa riittää, niin myös muiden vuosikurssien opiskelijat ovat erittäin tervetulleita mukaan. Jos halukkaita on enemmän kuin mukaan voidaan ottaa (noin 30), niin lähtijät valitaan vähintään 3. vuoden opiskelijoista ilmoittautumisjärjestyksessä (muut ilmoittautumisjärjestyksessä).

Lähtö on bussilla yliopiston päärakennuksen edestä klo 7.15 ja paluu samaan paikkaan n. klo 18. Opintosuunta huolehtii matkakuluista. Lounaan tarjoaa Fortum ja iltapalan EY.

Sitovat ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla martti.nieminen(at)uta.fi viimeistään torstaina 20.2. Ilmoittautumisviestiin laitetaan seuraavat tiedot: nimi, pääaine/suuntautumisvaihtoehto, opintovuosien määrä, sähköposti ja puhelinnumero.

Ohjelma vielä lyhyesti:

Lähtö klo 7.15 (TaY:n päärakennus)
Fortum klo 10-13 (Espoo, Keilaniemi, mukana lounas)
EY klo 13.30-15.30 (Helsinki, Elielinaukio)
Paluu noin klo 18 (TaY:n päärakennus)

Lisätietoja opintoretkestä antaa vero-oikeuden yliopisto-opettaja Martti Nieminen (martti.nieminen(at)uta.fi, (03) 3551 6389).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!