Print Shortlink

Kuulumiset huhtikuun HuVi-klubista!

huvi3.4

Luvassa on jälleen pienet kuulumiset VOO ry:n huhtikuun ja samalla viimeisen periodin HuVi-klubista. Tällä kertaa huviteltiin entistä suuremmin joukoin ja huhujen mukaan kävijäennätyskin rikottiin illan aikana.  Itse asiaan: Viinipullot aukesivat Bolassa torstaina 3.4. tutusti noin kuuden maissa, teemana olivat eurooppalaiset viinit ja naposteltavaakin riitti yllin kyllin. Tällä kertaa herkkupöytään oli hankittu myös brie-juustoa ja suklaata, patonkien ja muiden syötävien jatkoksi. Huvittelijat olivat saapuneet paikalle toinen toistaan loistavampien viinien kanssa – joukossa oli niin etelänaapuri Viron tarjoamia laatuviinejä kuin Etelä-Euroopan maiden helmiä. Poikkeuksena viime kertaisesta, voittaja ratkesi kuitenkin hyvin selvin numeroin. Sillä johtava valioyksilö tällä kertaa oli Lambrusco Grasparossa di Castelvetro 8% (kirjoittaja ei ota vastuuta oikeinkirjoituksesta) joka sai osakseen mm. seuraavan laisia ylisanoja:
Parempaa kuin sangria, kesä, nam kylmää, rajoja rikkova, terästetty muumi-limu  ja  vedetty Soda Streamin läpi

voittajapullo
Tämän näköinen herkku oli tällä kertaa veroilijoiden mieleen. Toim. huom. Alkosta kuulemma alle kympillä!

 

Iltaan mahtui tällä kertaa vain kaksi samanlaista viinipulloa. Huvittelijoiden loistavana ideana oli jättää toinen samanlainen pullo viimeiseksi, jotta saataisiin arvioitua vaikuttaako välissä juodut viinit arvosteluun. Yllättäen kuitenkin tallennettua dataa ei löytynyt mistään, ei edes perjantaiaamuna erään eteisen lattialla nököttäneestä lehtiöstä – tarina ei kerro, tehtiinkö viimeisestä pullosta varsinaisia arvosteluja… miksiköhän?

Illan kuluessa viinipullot tuli tyhjennettyä tasaisesti ja tässä onkin hieman maistiaisia joidenkin viinien saamista arvosteluista:
Muikea haju, tuhkakuppi positiivisessa mielessä, just pikku kupillisen juo, rapula-olo
– (Semi Sweet) Luciente 13%

Kiva ois jotain sanoa, mutta ei oo mitään sanottavaa, viinirypäle
– Lieb Fraumlich 10%

Pahanmakuinen talon viini ravintolassa, menisi ruoan kanssa, etikkainen, takavetone!
– Vallis Queyras 13,5%

Tequila-lasista vettä ja sitruunaa, vetinen, laimennettua sokerivettä, maistuu Vergi, huutaa darraa!
– Lennie 12%

JYTKY! Ei oo ihan halvin, vähän haastetta, yrittää olla jotain muttei ole, ANTAA YMMÄRTÄÄ, MUTTEI YMMÄRRÄ ANTAA
– Kendermanns 12%

food Toim. huom. Henkan ilme kertoo kaiken tarvittavan.

Eikä tässä vielä kaikki. Seuranamme viihtyi myös ylivertainen viiniasiantuntija, Hannu-koira. Hannua ei tosin jostain syystä viinit niinkään kiinnostaneet vaan HuVi-klubin erilaiset kävijät ja pöydällä tarjoiltu ruoka.

hannu

 

 

 

 

 


Kaikkien koirakaveri Hannu kääntää kuonoa Chenetin JiiPeelle

 

Sokerina pohjalla: poikkeusta sääntöön ei tehty tälläkään kertaa, vaan jatkoilla bailattiin Rumassa suurella joukolla. Myös välijatkot järjestettiin matkalla Bolasta Rumaan muuan loistavassa Toasin yksiössä. Kiitos siitä!

VOO ry:n hallitus haluaa erityisesti kiittää kaikkia tämän vuoden HuVi-klubeihin osallistuneita ja toivomme näkevämme teidät kaikki suurin joukoin mukana taas syksyllä! HuVi-klubin uudistettu ilme onkin saanut paljon kiitosta ja kiitämme hyvästä palautteesta – syksyllä nähdään!

 

Salla ”Tästä viinistä tulee mieleen viinirypäle” Raitala
Tapahtumavastaava 2014
salla