Print Shortlink

Vero-oikeuden aineilta 15.10.2014

VOO2
********************************************
MITÄ: Vero-oikeuden opintosuunnan esittely
MISSÄ: Sorin Saunalla (Vuolteenkatu 20)
MILLOIN: keskiviikkona 15.10.2014 kello 19:00, ovet auki puoli tuntia aiemmin
MITÄ MAKSAA: Ei mitään, paikalla ruoka- ja juomatarjoilua
MIKSI: Tule kuulemaan, miksi opiskella vero-oikeutta ja mitä alan työelämä tarjoaa
KENELLE: Erityisesti ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille. Vanhemmatkin tervetulleita!
 ********************************************
Hellurei ja hauskaa syksyn alkua kaikki Voolaiset, veron ystävät ja etenkin kaikki uudet smurffit!
On taas se aika syksystä, kun eri opintosuunnat esittelevät oman alansa toinen toistaan parempia uramahdollisuuksia ja opintoja. VOO ry:llä on ilo ja kunnia järjestää vero-oikeuden aineilta keskiviikkona 15. lokakuuta Sorin Saunalla. Tarjolla on tiukan asian lisäksi naposteltavaa, hyvää seuraa sekä luonnollisesti mahdollisuus saunoa!
Ensimmäisenä puheenvuoron saavat henkilökunnan edustajat. He kertovat vero-oikeuden opinnoista yliopistolla ja heille saa esittää myös kiperiä kysymyksiä opintoihin liittyen.
Työelämästä puhujia saapuu niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Julkista puolta edustaa Jenni Similä Verohallinnolta ja yksityiseltä puolelta puolestaan saapuu EY:ltä Kati Nieminen ja KPMG:ltä Sakari Putkonen. Tule kuuntelemaan nämä odotetut puheenvuorot ja kuka tietää, ehkäpä löydät täältä kipinän tulevalle urallesi!

Avaamme Sorin ovet kello 18:30 ja asiaosuus alkaa klo 19, joten ole ajoissa paikalla ja kurvaa herkkujen ääreen. Puheenvuorojen jälkeen siirrytään sujuvasti rennompaan osuuteen nauttimaan mitä parhaimmasta seurasta ja tehdään tuttavuutta uusien ja vanhojen opiskelijoiden, sekä vierailijoiden kanssa. Tarjolla on boolia, mutta janoisemmille suosittelemme omia pulloja mukaan. Jos mielesi tekee saunoa, älä unohda pyyhettä kotiin!

Syksyisin terveisin,

VOO ry hallitus -14