Print Shortlink

VEROPAINOTTEINEN VIIKKO TAKANA

Perjantaina 17.10. suuntasimme 24:n veroilijan kanssa exculle Helsinkiin. Tämän reissun kohteina olivat NSN:n Karaportin tilat ja Deloitte Ruoholahdessa. Aamu alkoi jo varhain, 7:30 bussin startatessa Tampere-talon pihasta. Ensimmäisessä kohteessa NSN:llä saimme kattavan ja konkretisoivan esityksen heidän verkkoliiketoiminnastaan ja ensiluokkaisen silmäyksen Karaportin vierailijoille tarkoitettuun edustustilaan. Mielenkiintoisen kierroksen jälkeen pääsimme kuulemaan NSN:n vero-osaston työntekijöiden kertomuksia heidän työpäivistään ja urastaan. Lisäksi NSN vero-osaston johtaja Titta Heikkinen esitteli NSN:n vero-osaston työtehtäviä, joita kansainvälisessä suuryhtiön vero-osastolla kohdataan. Puheiden jälkeen NSN tarjosi VOOlaisille maittavan lounaan heidän lounasravintolassaan.

nsn                     nsncafe

NSN:n jälkeen oli aika suunnata Helsinkiin, Deloitten Ruoholahden toimistoon. Deloittella saimme kuulla erilaisista uramahdollisuuksista Deloittella ja mitä Tax & Legal -tiimin työ sisältää . Näiden jälkeen oli vuorossa vapaata keskustelua työntekijöiden kanssa. VOOlaiset esittivät ahkerasti kysymyksiä ja aika kuluikin nopeasti tarjoiltavien syötävien ja virvokkeiden parissa.

VOO ry kiittää NSN:n ja Deloitten vieraanvaraisuutta!

Paluumatka Tampereelle oli niin ikään vauhdikas, puheiden jatkuessa asiasta ja sen vierestä seuraavan vuorokauden puolelle asti. VOOlaisia taisi jokunen eksyä linjaamaan veroaiheisista ja muista asioista aina Rumaan asti, excujatkot huudettu!

 

IMG_5405           IMG_5385       IMG_5403

 

 

Lisäksi viime viikon keskiviikkona 15.10. vietettiin VOOn perinteistä aineiltaa Sorin Saunalla, jossa esiteltiin vero-oikeuden opintosuuntaa ja muutakin veroasiaa uusille smurffeille ja toisen vuoden opiskelijoille. Vero-oikeuden opetushenkilökunnan lisäksi paikalla oli myös puhujia työelämästä, jotka kertoivat omia kokemuksia ja tarinoitaan vero-oikeuden alalta. Saimme vieraaksemme julkiselta puolelta Jenni Similän (Verohallinto) ja yksityiseltä puolelta puolestaan EY:ltä Kati Niemisen ja KPMG:ltä Sakari Putkosen. Kiitos vielä kerran puhujille! Asiapuolen lisäksi tarjolla oli herkkuja ja muuan kuuluisia brownies’ja – näitä herkkuja ollee tarjolla myös seuraavassa HuVi-klubissa!

 

Tässäpä kaikki tällä kertaa, antaa kuvien puhua puolestaan! Pysykää linjoilla, lisää kiinnostavia tapahtumia tulossa VOOn puolesta vielä tämän vuoden puolella!

 

Terveisin,

 

VOO ry hallitus 2014