Print Shortlink

Jouluinen tervehdys VOOn loppuvuoden kuulumisista!

Torstaina 11. joulukuuta järjestettiin VOOn tämän vuoden viimeinen HuVi-klubi sekä yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, jossa valittiin uusi hallitus toimikaudelle 2015. Aloittaaksemme asiapitoisesta sisällöstä, yhdistys valitsi kokouksessaan vuodelle 2015 seuraavanlaisen hallituksen:

Puheenjohtaja Salla Raitala
Varapuheenjohtaja, talousvastaava Suvi Raitala
Sihteeri Nelli Mattila
Tapahtumavastaava Päivi Riutta
Yrityssuhdevastaava Niko Pankka
Koulutuspoliittinen vastaava Henni Laine

VOO ry onnittelee uutta hallitusta ja toivoo menestyksekästä vuotta 2015!

 

HuVi-klubin pariin päästiin syyskokouksen päätyttyä. Paikalle oli saapunut jälleen runsaasti viinien ystäviä ja pääsimmekin nauttimaan mitä erilaisimmista viineistä. VOO ry oli tietenkin tuonut paikalle myös herkkuja, joista niin ikään pääsimme nauttimaan. Käydäksemme hieman läpi illan parhaita antimia, on syytä antaa arvioiden puhua puolestaan. Seuraavassa maistiaisia illan timanttisimmista arvioista, jotka on kirjattu salaiseen muistioon:

Maarouta, talvisota, oksa, kyllä ne prosentit maistuukin

Ei huono! Tanniininen, viipyilevä, mums suut napsaa, ruosteinen

Joutsenoita, pallosalamia, turvallinen, talonviini

Vinyyli aromi, ryyppyviini, tuoksu nallekarkkimainen

Lapin sota! Töttöröö, metsä&laavu, #vähänkunokkostasöis

 

viinipullot                                          herkut

Tämän kerran HuVi-klubista mainittakoon, että numeriset arviot pyörivät hyvin vahvasti 6,5 pisteen hujakoilla – veroilijat ovat olleet ehdottoman kriittisellä tuulella. Muuan viini on saanut osakseen niin sanallisia kuin numeerisia arvioita, mutta pullon nimi on jäänyt peittoon illan kuluessa. Joka tapauksessa, jälleen kerran huvittelijat onnistuivat kuitenkin löytämään joukostaan vertaistaan hakevan voittajaviinin. Tällä kertaa voittajaksi selviytyi huikean pistemäärän 9,1 turvin Nürnberger Christkindlesmarkt (10%), joka nautti huvittelijoiden suosiota seuraavin sanoin:

Ei huono, täys 10! Glögimäinen, lämmin, cosy&comfy, joulutori, lämmittää sydämeen asti

Illan toiseksi parhaaksi viiniksi selviytyi L’auratae (13,5%) 7,5 pisteen turvin. Myös tämä viini sai huvittelijoiden suupielet kääntymään ylöspäin. Jo perinteiseksi muodostuneella tavalla ilta jatkui Rumassa, jonka jälkeen huvittelijat pysyivät valveilla aina seuraavaan aamuun asti.

 

IMG_6380
Uteliaat huvittelijat seuraavat ensimmäisen pullon aukeamista

h14&15
Kuvassa vanhoja ja uusia hallituslaisia

VOO ry H14 toivottaa oikein rauhallista Joulua ja sitäkin parempaa Uutta Vuotta kaikille!