Print Shortlink

Taivaallisia mokkapaloja, onnistuneita viinivalintoja … Sellainen oli huhtikuun HuVi-klubi

Illan lomassa syntyi myös mahtava ajatus siitä, että joskus HuVi-klubin tilalla voisi pitää samalla konseptilla OJA-illan (Ota jotain Alkosta). Mutta tarkempi toteutus jääköön tulevaan harkintaan…

Mutta asiaan: vietimme siis pääsiäisen alkua laadukkaalla reilun 10 hengen porukalla. Illan lomassa tuli tietysti juteltua miten kandien kanssa sujui, mitä vappusuunnitelmia ja onko löytynyt kesätyöpaikkoja. Viinimaistiaisia saimme nauttia varsin kansainvälisesti. Alkon lisäksi huokeita löytöjä oli tehty, niin Tallinnasta kuin Itämeren laivoiltakin. Yhteinen lopputulos oli, että viinivalinnat olivat harvinaisen onnistuneita. Yleensä illan aikana ainakin muutama pullo kokee roskaluokituksen, mutta tänään niitä ei ollut vaikka viinien hintataso lähti liikkeelle alle viidestä eurosta. Viinien kanssa maistuivat suolaisena salaatti ja patongit. Makeampaa puolta tarjosivat suklaa ja mokkapalat sekä erityismaininta Raitalan Sallan gourmee mokkapaloille!

Asiantuntevien viiniarvostelujen jälkeen ilta kääntyi juomapelin puolelle.  Ovelia sääntöjä olivat pelissä etunimien ja lukujen äänen sanominen. Niissä moni joutui kokemaan kohtalonsa. Pelin lomassa saimme myös seuraa, kun johtamisen ainekerho Johtoryhmä poikkesi paikalle järjestämänsä Hallinnon Appron päätteksi.  Heidän kanssa jatkoimme lopulta matkaa Tampereen yöhön ja loppu jääköön sitten salaisuudeksi … Se voitaneen kertoa, että muuan perinteinen jatkopaikka Ruma on tässä vaiheessa pakottavista syistä vaihtunut toiseksi.  Tässä kohtaa on lähetettevä Nikolle terveisiä, että Rooman matka olisi kyllä kannattanut skipata, kun Tamperekin kerran tarjosi tällaista tunnelmaa.

Seuraava HuVi-klubi voisi mahdollisesti olla kesäkuussa piknik tyylisempänä?!
Sitä ja tietenkin tulevaa Helsingin excua odotellen,

Päivi Riutta
Voo Ry:n tapahtumavastaava

Alla muutama otos illalta!
tarjoilut                                                   huviklubivieraita
20150402_202008                           pullot