Print Shortlink

EY Experience -traineeohjelma

EY-rekrytointi-EY-Experience-trainee706x181EY Experience -traineeohjelma on 3.-5. vuosikurssin korkeakouluopiskelijoille suunnattu harjoitteluohjelma. Traineejakso tarjoaa korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden tutustua asiantuntijatyöhön ja konsultointiin jo ennen valmistumista.
Traineet ovat tärkeä osa työyhteisöämme, ja tarjoamme vuosittain kymmeniä traineepaikkoja eri palvelualueillamme. Suurimmassa osassa tehtävistä on mahdollista sopia osa-aikaisesta työskentelystä opintojen ohella – pääsääntöisesti toivomme, että trainee pystyisi työskentelemään ainakin 3-4 päivää viikossa. Ajallisesti harjoittelujakso sijoittuu joko syys- tai kevätkaudelle ja kestää kolmesta yhdeksään kuukautta tehtävästä ja traineen opintojen tilanteesta riippuen.
Meille on tärkeää tarjota jokaiselle traineelle onnistunut harjoittelu. EY:n traineepaikat pitävät sisällään aitoa työn tekemistä, projekteja ja asiakaskontakteja. Traineeohjelman aikana saa erinomaisen tilaisuuden hyödyntää opintojen aikana kerättyä tietoa käytännössä ja pääsee kokemaan millaista on työskennellä osana kansainvälistä asiantuntijaorganisaatiota. Samalla jokainen trainee rakentaa omaa uraansa edistäviä verkostoja.
Traineejakso on työn ohella myös mainio tilaisuus tutustua EY:n monipuolisiin uramahdollisuuksiin. Moni jatkaakin työskentelyä kanssamme traineejakson jälkeen tai palaa opintojen päätyttyä vakituiseksi työntekijäksemme.

Hakuajat: 11.9-1.10.2017 kevään 2018 trainee jaksolle ja maaliskuussa  2018 syksyn 2018 traineejaksolle.
Sijainti: Pääasiassa toimistollamme Helsingissä. Jonkin verran tilintarkastus- ja veropaikkoja myös muualla Suomessa.
Keitä etsimme: 3.-5. vuosikurssin korkeakouluopiskelijoita, joilla on vähintään kandi-vaihe suoritettuna.

Lue lisää EY:n traineehausta täältä.