Print Shortlink

VOO:n ja Diskonttauksen excu BDO:lle

 

Haalarimerkkejä

MITÄ: VOO:n ja Diskonttauksen excu BDO:lle
MISSÄ: BDO:n Tampereen toimistolla, Lapintie 6
MILLOIN: Tiistaina 31.10. klo 16.30
MIKSI: Erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan oman alan työnantajaan Tampereella!
MITÄ MAKSAA: Ei mitään!
MITEN MUKAAN: Täytä ilmoittautumislomake pe 27.10. mennessä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqOeqCjATMsq4vZgR1wEyIL7Mm_cC1lnjxQPYfkDgK06EVEQ/viewform

Luetko laskentatoimea ja/tai vero-oikeutta? Haaveiletko tilintarkastajan tai verokonsultin työtehtävistä? Kiinnostavatko uramahdollisuudet Tampereella?
VOO ja Diskonttaus järjestävät tänä syksynä mahdollisuuden päästä vierailemaan BDO:n Tampereen toimistolla. Illan aikana pääsemme tutustumaan BDO:n eri liiketoiminta-alueisiin ja erityisesti Tampereen toimiston tarjoamiin palveluihin. Illan päätteeksi voimme porukalla suunnata omakustanteiselle afterworkille esimerkiksi Moro Sky Bariin.
Huomaathan, että ilmoittautuminen tapahtuu erillisen linkin kautta ja mukaan mahtuu vain 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumisesi on rekisteröitynyt vasta, kun olet saanut siitä kuittauksen sähköpostiin.
Yritysvierailu on suunnattu ensisijaisesti vero-oikeuden tai laskentatoimen pääaineopiskelijoille tai niitä pääaineeksi harkitseville opiskelijoille. Myös muiden alojen opiskelijat ovat tervetulleita mukaan.
BDO:n neljä liiketoiminta-aluetta ovat tilintarkastus, veropalvelut, neuvontapalvelut sekä taloushallinnon ulkoistuspalvelut. BDO on viidenneksi suurin tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluita tuottava organisaatio sekä Suomessa että kansainvälisesti. Lisäksi BDO on kuntien tilintarkastuksen markkinajohtaja Suomessa.
BDO:n traineehaku on juuri käynnissä ja paikkoja tarjotaan myös Tampereen toimistolla! Lue lisää traineehausta BDO:n nettisivuilta ja hae 20.10. mennessä: https://www.bdo.fi/fi-fi/ura-bdo-lla/avoimet-tyopaikat/bdo-trainee-tilintarkastus

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoa yritysvierailusta antaa VOO:n puheenjohtaja Sofia Lindström (lindstrom.sofia.s (a) student.uta.fi).
***
This event will be held in Finnish.