Print Shortlink

Harjoittelijaksi Veronan Trainee-ohjelmaan

Haemme harjoittelijaa Veronan Trainee-ohjelmaan keväälle 2018. Hakuaika on 9-30.11.2017.

Harjoittelu on kokopäiväinen ja harjoittelujakson kesto on kolme kuukautta sijoittuen aikavälille 12.3 – 8.6. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Harjoittelun sisältö

Harjoittelija osallistuu Veronan asiakasyritysten yritysveroilmoituksista vastaavan tiimin työhön tai henkilöasiakkaittemme henkilöveroilmoituksista vastaavan tiimin työhön. Veroilmoituksiin liittyvien tehtävien lisäksi harjoittelijan tehtäviin kuuluu oikeudellisen tiedon keräämistä ja analysointia. Harjoittelijalla on myös mahdollisuus osallistua muun muassa asiakkaittemme ennakkoratkaisuhakemusprosessien sekä verovalitusprosessien hoitamiseen osana tiimiä. Tarjoamme harjoittelijalle myös koulutusta yritysten ja omistajayrittäjien verotuksesta sekä työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työnohjauksen.

Mitä me odotamme sinulta?

Olet vähintään kolmannen vuoden opiskelija ja tähtäimenäsi on ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on muutaman kesän ajalta työkokemusta verotuksesta. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat päästä kehittämään osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Harjoittelijaksi hakeminen

Jos koet olevasi oikea henkilö Trainee-ohjelmaamme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen emmi.vahasoyrinki(a)verona.fi.

Lisätietoja Trainee-ohjelmasta ja harjoittelijan tehtävistä antavat Monica Salokangas p. 050 591 9801 ja Kalle Suontausta p. 040 739 4349.