Print Shortlink

Trainee-haku auki KPMG:lle veroasiantuntijan tehtäviin!

KPMG hakee traineeta veroasiantuntijan tehtäviin, katso lisätiedot alta:
—————————————————

Hei tulevaisuuden asiantuntija!
TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille harjoittelijaksi veroasiantuntijan tehtäviin!

Oletko…
3.-5. vuoden opiskelija tai jo valmistunut KTM, HTM tai OTM, suuntautunut opinnoissasi vero-oikeuteen tai yritysjuridiikkaan? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?
Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta verotuksesta, tilintarkastuksesta, kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?
Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Yritysverotiimimme työskentelee laaja-alaisesti asiakasyritysten veroneuvontaan, verosuunnittelutoimeksiantoihin sekä veroprosesseihin liittyvissä tehtävissä. Meillä on asiakkaana kansainvälisten suuryritysten lisäksi myös suuri määrä perhe- ja kasvuyrityksiä, joten työtehtävät ovat vaihtelevia. Harjoittelijana työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi:
• ennakkoratkaisujen ja vastineiden tekoa
• avustamista yritysjärjestelyissä
• kansainvälisten veroasioiden selvittämistä
• sukupolvenvaihdostoimeksiannoissa avustamista
• yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa avustamista

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme.

Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle Töölönlahden toimitiloissa ja mahdollisuuden tutustua monipuoliseen kerhotoimintaamme. Miltä kuulostaisi esimerkiksi melontaretki saaristossa, golf-kisailut kollegoiden kesken tai kuohuviinitasting hyvän ruoan kera? Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.
Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (3-4 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2018.

Kerro meille tarinasi!
Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.12.2017 mennessä osoitteessa www.kpmg.com/fi/rekry. Liitäthän hakemukseesi myös opinto- ja työtodistukset sekä opintosuoritusotteen.

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1000 ja toimimme 23 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.