Print Shortlink

VOO ry 40 v. vuosijuhlat 2.2.2018

40v_kansikuva

Tampereen yliopiston vero-oikeuden opiskelijat VOO ry toivottaa vero-oikeuden opiskelijat ja alumnit lämpimästi tervetulleiksi ainejärjestömme 40-vuotis vuosijuhlille.
Vuosijuhlat järjestetään perjantaina 2. helmikuuta 2018 Tampereen Työväen Teatterin Väinö Voionmaa -salissa (Hämeenpuisto 28, 8.krs) klo 18 alkaen. Juhla alkaa cocktailtilaisuudella ja varsinaisen juhlan jälkeen siirrymme myöhemmin ilmoitettavaan jatkopaikkaan.
Vuosijuhla kustantaa 40 euroa sisältäen alkumaljan ja juhlamenun ruokajuomineen. Juhlatilan yhteydessä on koko illan avoinna baari, josta voi halutessaan ostaa virvokkeita (korttimaksu ei ole mahdollinen, joten varaathan mukaan käteistä!). Pukukoodina toimii cocktail.

Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 20.12.2017 klo 12. Ilmoittautumisaikaa on 10.1.2018 asti tai kunnes paikat ovat täynnä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Rajoitetun paikkamäärän vuoksi juhla on suunnattu vain nykyisille ja entisille vero-oikeuden opiskelijoille ja tästä syystä aveclippuja ei ole saatavilla.

Linkki ilmoittautumiseen tästä

Yhteistyössä: Verona ja Suomen Ekonomit

Tervetuloa!
***
University of Tampere tax-law students VOO ry welcomes our current and former students to celebrate VOO’s 40th anniversary 2nd of February 2018.
Welcome!