Print Shortlink

Haku EY:n veropalveluihin Helsinkiin

Etsimme vastavalmistuneita EY:n veropalveluihin Helsinkiin!

Linkki: https://eygbl.referrals.selectminds.com/student-opportunities/jobs/etsimme-vastavalmistuneita-ey-n-veropalveluihin-helsinkiin-44390

Haettu tausta: valmistunut

Työaika: kokoaikainen

Sijainti: Helsinki

Toivottu aloitusajankohta: neuvoteltavissa

Haku-DL: 20.5.

Tarjoamamme mahdollisuus

Etsimme joukkoomme uransa alussa olevia asiantuntijoita. Veropalvelumme tarjoavat mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Verotuksen eri osa-alueilla tapahtuu jatkuvasti muutoksia ja EY:llä on tässä muutoksessa merkittävä rooli asiakkaidemme luotettavana neuvonantajana. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme päätöksenteossa, riskien minimoinnissa sekä velvoitteiden täyttämisessä. Haemme asiantuntijoita eri tiimeihimme seuraaville osaamisalueille:

* Kotimainen ja kansainvälinen yritysverotus

* Yritysjärjestelyt

* Siirtohinnoittelu

* Arvonlisäverotus ja muu välillinen verotus

* Kotimainen ja kansainvälinen henkilöverotus

* Ulkomaankomennuspalvelut

* Palkitsemisjärjestelmien suunnittelu ja muu palkitsemiseen liittyvä konsultointi

* Verolaskenta

* Kansainvälinen veroraportointi

Odotamme sinulta

Etsimme joukkoomme henkilöitä, jotka ovat juuri suorittaneet korkeakoulututkinnon tai joiden valmistumisajankohta lähellä. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä. Aikaisempi työkokemus taloushallinnon tai veroasioiden parissa katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys. Etsimältämme henkilöltä odotamme myös:

* Tarkkuutta, vastuunkantoa sekä oma-aloitteista työskentelyotetta

* Hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja ja kykyä työskennellä paineen alla

* Innostusta tarttua uusiin haasteisiin sekä kehittymishalukkuutta

* Hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua sovelluksia: erityisesti Excel-osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle yhtenä Suomen suurimmista verokonsultointiyksiköistä kansainvälisen näköalapaikan, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan sekä suomalaisten että ulkomaisten yritysten liike-elämään. Kokeneempien osaajien tuki ja valmennus sekä kattava koulutustarjonta antavat erinomaiset mahdollisuudet oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Moderni toimistomme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Helsingin ydinkeskustassa. Hyvien työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme harraste-kerhoja, joissa voit viettää aikaa kollegoidesi kanssa. Voit tutustua meihin EY:läisiin jo etukäteen oheisesta linkistä: https://www.youtube.com/watch?v=_O6-E7qguJU

Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti. Lisätietoja tehtävistä antaa Senior Manager Annika Tigerstedt, p. 050 307 9969. Kerrothan hakemuksessasi, mikä tai mitkä veropalveluidemme osa-alueet kiinnostavat sinua eniten.

Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi urasivujemme kautta 20.5.2018 mennessä

Lisätietoa EY:stä

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden ja liikejuridiikan asiantuntija sekä liikkeenjohdon konsultti. Meillä työskentelee huippuosaajia, joiden yhteistyöllä lunastamme lupauksemme ja rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa omalle henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja yhteisöille, joissa toimimme.