Print Shortlink

Haku Veronan syksyn 2018 trainee-ohjelmaan auki

Harjoittelijaksi Veronan Trainee-ohjelmaan

Verona on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme yritysten ja niiden omistajien neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa sekä toteutamme niihin liittyviä järjestelyitä. Verona (ent. Veropaja) on perustettu vuonna 2007 ja tällä hetkellä Verona-konsernissa on noin 30 työntekijää.

Syksyn 2018 Trainee-ohjelma

Haemme harjoittelijaa Veronan Trainee-ohjelmaan syksylle 2018. Harjoittelu on kokopäiväinen ja harjoittelujakson kesto on kolme kuukautta sijoittuen aikavälille 3.9 – 30.11. Viikottainen työaika on 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Harjoittelun sisältö

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu oikeudellisen tiedon keräämistä ja analysointia. Harjoittelijalla on myös mahdollisuus osallistua muun muassa asiakkaidemme ennakkoratkaisuhakemusprosessien ja muiden veroasioiden hoitamiseen sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisten ja yhtiöoikeudellisten asioiden hoitamiseen osana tiimiä. Tarjoamme harjoittelijalle työtehtäviin liittyvää koulutusta sekä työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työnohjauksen.

Mitä me odotamme sinulta?

Olet vähintään kolmannen vuoden opiskelija ja tähtäimenäsi on ylempi korkeakoulututkinto. Sinulla on muutaman kesän ajalta työkokemusta verotuksesta. Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat päästä kehittämään osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Harjoittelijaksi hakeminen

Jos koet olevasi oikea henkilö Trainee-ohjelmaamme, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen verona@verona.fi.

Lisätietoja Trainee-ohjelmasta ja harjoittelijan tehtävistä antavat Monica Pohjoisaho p. 050 591 9801 ja Kalle Suontausta p. 040 739 4349.

Hakuaika 3. – 25.5.2018