Print Shortlink

KPMG hakee traineeta veroasiantuntijan tehtäviin Helsinkiin

 

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille harjoittelijaksi veroasiantuntijan tehtäviin Helsinkiin!

Oletko…

opintojen loppuvaiheessa tai jo valmistunut KTM, HTM tai OTM, suuntautunut opinnoissasi vero-oikeuteen tai yritysjuridiikkaan? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava?

Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta verotuksesta ja motivaatiota haettavaan tehtävään sekä oman osaamisen kasvattamiseen. Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset kasvattamaan osaamistasi vero-oikeuden ja liiketoiminnallisen ymmärryksen lisäksi myös kiinteistöverotukseen, joka on KPMG:n yhtenä fokusalueena. Kiinteistöverotus on viime vuosina noussut yhdeksi tärkeimmäksi verolajiksi sekä veronmaksajille että veronsaajille. Valtiovarainministeriö on asettanut hankkeen uusien maanhinta-alueiden luomiseksi kiinteistöverotusta varten ja rakennusten arvostamisjärjestelmän uudistamisesta on tarkoitus perustaa myöhemmin erillinen hanke.

Harjoittelija sinulla on nyt mahdollisuus perehtyä verolajiin, jossa yhdistyvät kiinteistöalan eri osaamisalueita kuten kiinteistötransaktiot, kiinteistötekniikka ja kaavoitus. KPMG:llä avustamme asiakkaitamme kiinteistöveroilmoituksissa, tarkistamme asiakkaidemme kiinteistöverotuksen oikeellisuutta ja tuemme kiinteistöverotuksen muutoksenhakuprosessissa.

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme.

Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle Töölönlahden toimitiloissa ja mahdollisuuden tutustua monipuoliseen kerhotoimintaamme. Miltä kuulostaisi esimerkiksi melontaretki saaristossa, golf-kisailut kollegoiden kesken tai kuohuviinitasting hyvän ruoan kera? Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (4-5 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa elo-syyskuussa 2018.

Kerro meille tarinasi!

Toimi nopeasti! Täytä hakemus osoitteessa http://www.kpmg.fi/rekry viimeistään 19.6.2018.

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1100 ja toimimme 22 eri paikkakunnalla. Siirrämme osaamisemme arvoksi ja hyödyksi asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja ympäröivälle yhteiskunnalle. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut.