Print Shortlink

KPMG hakee traineeta Lahteen

Hei tulevaisuuden asiantuntija!

TAVOITTEENA MENESTYS? Hae meille Tax & Legal traineeksi Lahteen!

Oletko…

opintojen loppuvaiheessa oleva tai jo valmistunut KTM/OTM/HM, vero-oikeuteen tai liikejuridiikkaan suuntautunut? Innokas omaksumaan uutta tietoa, sosiaalinen ja toiminnassasi oma-aloitteinen sekä joustava? Sinulla on analyyttinen päättelykyky ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi?

Jos vastaus on kyllä, sovellut porukkaamme mainiosti! Arvostamme aikaisempaa työkokemusta verotuksen tai liikejuridiikan parista (verohallinto, asianajo- tai tilitoimisto).

Katso alta tarkemmat hakuohjeet ja kerro meille tarinasi!

Miksi meille?

Osaamisesi kehittäminen on meille tärkeää ja haluamme tukea tavoitteitasi tarjoamalla haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä. Pääset tutustumaan johdon konsultointityöhön läheltä työskentelemällä asiantuntijoidemme kanssa erilaisissa asiakastoimeksiannoissa. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kaikki yritysten, pääomasijoittajien ja henkilöiden kotimaiseen, kansainväliseen ja välilliseen verotukseen, kiinteistöverotukseen liittyvät sekä kaikki liikejuridiikan palvelut. Tulet työskentelemään osana vero- ja lakiosastomme tiimiä ja työnkuvaasi voi sisältyä esimerkiksi:

* yhtiö- ja sopimusoikeudellisissa toimeksiannoissa avustamista

* verotusta koskevien hakemusten, selvitysten ja oikaisuvaatimusten laatimista

* avustamista yritysjärjestelyissä

* juridisia selvitystöitä ja asiakirjojen laatimista ja valmistelua

Toimikenttämme monipuolisuus ja loistoporukka takaavat, ettei yksikään päivä ole samanlainen. Tavoitteiden saavuttamiseksi meillä puhalletaan yhteen hiileen, kannustetaan uusiin ajattelutapoihin ja arvostetaan avoimuutta ja suoraselkäisyyttä kaikessa tekemisissämme.

Tarjoamme loistavat puitteet työnteolle viihtyisissä toimitiloissa ja mahdollisuuden osallistua virkistystoimintaamme. Koko harjoittelun ajaksi sinulle on nimetty KPMG-kummi, joka auttaa kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Harjoittelumme on palkallinen määräaikainen työsuhde (3-4 kk). Työ on kokopäiväistä ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa veroasiantuntija Pauli Liiri, puh. 0207603397.

Kerro meille tarinasi!

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian osoitteessa kpmg.fi/rekry, kuitenkin viimeistään 29.8.2018. Odotamme innolla hakemustasi!

KPMG on globaali ja samalla vahvasti paikallinen asiantuntijaorganisaatio. Suomessa meitä KPMG:läisiä on yli 1100 ja toimimme 22 eri paikkakunnalla. Tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalveluita.