Print Shortlink

Harjoittelija verotuksen asiantuntijatehtäviin Veronaan

Harjoittelija verotuksen asiantuntijatehtäviin

Verona on omistajavetoisten yritysten kasvun, jatkuvuuden ja vaurastumisen kumppani. Toimimme yritysten ja niiden omistajien neuvonantajana kaikissa yrityksen ja yrittäjyyden elinkaaren vaiheissa ja muutostilanteissa sekä toteutamme niihin liittyviä järjestelyitä. Verona on perustettu vuonna 2007 ja tällä hetkellä Verona-konsernissa on noin 30 työntekijää. Veronan toimisto sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme www.verona.fi.

Harjoittelijaksi Veronaan keväällä 2019

Oletko verotuksesta innostunut vähintään kolmannen vuoden oikeustieteiden tai kauppatieteiden opiskelija? Haluatko kehittää osaamistasi haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa viihtyisässä ja innostavassa työyhteisössä?

Haemme harjoittelijaa verotuksen asiantuntijatehtäviin Veronan Helsingin toimistolle keväälle 2019. Harjoittelu on kokopäiväinen ja harjoittelujakson kesto on kolme kuukautta sijoittuen aikavälille maaliskuu – kesäkuu 2019. Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja harjoittelusta maksetaan palkka.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta työskennellä avustavissa asiantuntijatehtävissä kolmen kuukauden ajan Veronan yritysveroilmoitustiimissä tai henkilöveroilmoitustiimissä. Veroilmoitusprojektien lisäksi pääset avustamaan asiantuntijoitamme erilaisissa projekteissa niin yritysverotuksen kuin henkilöverotuksenkin parissa.

Tarjoamme sinulle koulutusta yritysten ja omistajayrittäjien verotuksesta, työtehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavan perehdytyksen ja työnohjauksen, sekä mukavat ja kokeneet kollegat oppimisen tueksi.

Mitä odotamme sinulta?

Olet innostunut oppimaan uutta ja haluat päästä kehittämään osaamistasi yritysten ja omistajayrittäjien verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet positiivinen tiimipelaaja.

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt työkokemusta verotuksen parista esimerkiksi kesätöistä, mutta tärkeintä on kuitenkin reipas asenne, halu uuden oppimiseen ja proaktiivinen työote.

Miten haet harjoittelijaksi?

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja motivaatiostasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen anniina.tan@verona.fi viimeistään 18.11.2018. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja viimeisimmän opintorekisteriotteesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Haluatko kysyä lisää harjoittelusta tai Veronasta työnantajana? Asiantuntijamme Anniina Tan (p. 040 759 7850) ja Kalle Suontausta (p. 040 739 4349) vastaavat mielellään kysymyksiisi.