Print Shortlink

Puheenjohtajan tervehdys

Uuden vuoden myötä myös uusi VOOn hallitus on taas aloittanut toimintakautensa. Tänäkin vuonna seitsenhenkiseen hallitukseen on saatu laajasti edustusta eri vuosikursseilta. Uskon, että tämä osaltaan edesauttaa myös sitä, että viime vuoden tapaan saamme järjestettyä tapahtumia, jotka kiinnostavat opiskelijoita smurffeista aina graduvaiheen opiskelijoihin asti.

Pyrimmekin jatkossa painottamaan tapahtumien järjestämisen niihin tapahtumiin, jotka eniten tuntuvat kysynnän perusteella palvelevan vero-oikeuden opiskelijoita. Tämän lisäksi tarkoituksena on mahdollisesti laajentaa excukohteita vuoden aikana myös yritysjuridiikan puolelle.

Aiempien vuosien tapaan VOO toimii myös tänä vuonna aktiivisesti yhteistyössä yliopiston henkilökunnan kanssa niin opintoihin kuin työelämäänkin liittyvissä asioissa. Esimerkiksi viime vuonna väliin jäänyt henkilökunnan järjestämä Helsingin excu on saatu palautettua tapahtumakalenteriin.

Myös vuoden muita tapahtumia on jo suunniteltu ja pääsemme toivottavasti pikkuhiljaa julkistamaan niitä myös jäsenistölle!

Vuotta ja tapahtumia odottaen,

Sini Toivanen
Puheenjohtaja 2019