Print Shortlink

Tapahtumat

HuVi-klubi

HuVi-klubin tarkoituksena ei suinkaan ole suosia alkoholismia tai silmitöntä viinalla läträämistä, vaan maistella ja arvostella opiskelijaystävällisesti hinnoiteltuja viinejä hyvässä seurassa pikkupurtavan kera. Yleensä siis maistellaan nimenomaan viinejä, vaikka tiettävästi joskus HuVi-klubin historiassa on väkevimpiinkin alkon tuotteisiin tutustuttu. Jokainen tuo oman viinipullonsa mukanaan ja pääsee täten nauttimaan muidenkin tuomista viineistä. Illan mittaan pullot tyhjennetään yhdessä tuumin yksi kerrallaan ja jaetaan “asiantuntevia” kommentteja sekä kouluarvosanoja. Sana on vapaa ja jotkut mielipiteet vaan ovat kerta kaikkiaan parempia kuin toiset. HuVi-klubi järjestetään kerran vuodessa syyskokouksen yhteydessä.

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat on 2008 alkanut “perinne”, jota VOO juhlistaa joka viides vuosi. Näissä kekkereissä veroketut ja kutsuvieraat kokoontuvat yhteen juhlistamaan rakkaan ainejärjestömme vuosipäivää hienon ruoan ja juhlallisen tunnelman merkeissä. Paikan päällä palkitaan myös ansioituneita voolaisia, joten kannattaa osallistua! Edelliset vuosijuhlat järjestettiin keväällä 2018.

Muuta

Järjestämme myös excursioita vuosittain veroilijoita ja miksei muitakin kiinnostaviin kohteisiin, niin Tampereelle kuin pääkaupunkiseudullekin. Tämän lisäksi VOO ry järjestää joka syksy perinteisen vero-oikeuden aineillan, johon olemme kutsuneet henkilökunnan lisäksi Tampereelta valmistuneita kertomaan omasta työurastaan – tilaisuus on suunnattu erityisesti smurffeille ja vero-oikeudesta opintosuuntana kiinnostuneille. Edellä mainittujen lisäksi VOO ry järjestää leffailtoja ja muuta mukavaa, sekä on aktiivisesti mukana Boomi ry:n smurffiviikoilla. Tervetuloa mukaan toimintaan!