Print Shortlink

Yhdistys

Vero-oikeuden Opiskelijat ry on vuonna 1978 perustettu ainejärjesto, jonka tarkoituksena on lisätä opiskelijoiden viihtyvyyttä Tampereella järjestämällä erilaista vapaa-ajan toimintaa. VOO pitää myös tiiviisti yhteyttä opintosuunnan opettajiin, ja on vaikuttamassa tutkinnon ja opetuksen kehittämiseen.

Ainejärjestömme on pieni, mutta omaa sitäkin aktiivisemman jäsenistön. Tapahtumia on säännöllisesti, ja osanotto niihin on ollut kautta linjan kiitettävää. VOO ei suinkaan kilpaile kaikille kauppatieteilijöille yhteisen ainejärjestön, Boomi ry:n kanssa. Sitä vastoin pyrimme täydentämään toisiamme, ja järjestämään tapahtumia ja ohjelmaa, jota Boomilla ei välttämättä ole tarjota. Tapahtumamme ovat pääsääntöisin avoimia kaikille, tervetuloa mukaan!